ads
Interesting
4/13/2008
Recipe: Cups of blueberries
المقاديرIngredients
Serves 6-8
Pastry for a 9-inch pie عجينة كافية لفطيرة متوسطة
4 Cups of blueberries 4 اكواب من العنب البري
3/4 Cup of sugar 3 / 4 كأس من السكر
3 tablespoons of flour 3 ملاعق الطعام من الطحين
1 tablespoon cinnamon 1 ملعقه الطعام قرفة
1 tablespoon lemon juice 1 ملعقه الطعام عصير الليمون
Preparation الطريقة
Preheat oven to 375 degrees سخن الفرن الى 375 درجة
On a lightly floured surface, roll out the pastry
نرش الطحين فوق ارضية مسطحة ثم نسرح العجين
Combine the blueberries, 3/4 cup of sugar, flour, and cinnamon in a bowl.
في اناء نخلط التوت البري و 3/4 كوب سكر والدقيق و القرفة
Pour the blueberry mixture into the pie crust and mound in
the center. Sprinkle over the lemon juice.
نصب خليط التوت البري وسط عجين الباي ثم نرش عصير الليمون
Brush the top lightly with 1 tablespoon melted butter and sprinkle evenly with remaining sugar.
بالفرشات ندهن الفطيرة بملعقة زبدة مذوبة ونرش متساو مع ما تبقى من السكر
Bake until the pastry is golden brown, about 45 minutes.
نخبز الفطيرة في الفرن حتى يصير لونها ذهبي ، حوالي 45 دقيقة
Blog Archive
-
►
2012
(6)
- ► December 2012 (6)
-
►
2011
(2)
- ► March 2011 (1)
- ► January 2011 (1)
-
►
2010
(6)
- ► December 2010 (1)
- ► November 2010 (1)
- ► April 2010 (3)
-
▼
2008
(12)
- ▼ April 2008 (3)
- ► March 2008 (4)
- ► February 2008 (1)
-
►
2006
(14)
- ► April 2006 (12)
- ► March 2006 (1)